×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

DE NIEUWE NAJAARSCOLLECTIE IS BINNEN!
Kom shoppen en deze collectie zelf ervaren

Betaalmethoden

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af binnen de vertrouwde internet omgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je al gewend bent. 

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, Bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in jouw rekeningoverzicht

Overschrijving

For-Fashion maakt onderdeel uit van Frendz for your hair. Betaling per overschrijving is mogelijk door het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar rekeningnummer NL59ABNA0462007588 t.n.v. Frendz for your Hair o.v.v. het factuurnummer. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden en de track en tracé code gemaild om zo de zending te kunnen volgen.