×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

For-Fashion

Kom korting draaien in onze winkel of shop online met 15% korting op de totale collectie!
Tevens nog diverse sale items uit o.a. de pre-spring collecite 50% korting

Privacy beleid

Wij streven ernaar om al onze klanten optimaal te voorzien van onze services, daar hebben we in sommige gevallen informatie voor nodig. Vanzelfsprekend houden wij daarbij rekening met jouw privacy en de bescherming ervan. Hieronder vindt je onze privacy principes.

Bezoek aan onze website

Bezoek je onze website for-fashion.nl, dan maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat op jouw computer of mobiele toestel wordt opgeslagen en dat bij volgende bezoeken wordt opgeroepen. Als je van onze diensten gebruik maakt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met het gebruik van deze cookies. Cookies brengen de veiligheid van jouw apparaat niet in gevaar.

Functionele cookies gebruiken wij voor het snel tonen van de gewenste gegevens bij ieder bezoek aan onze website. Analytische & Tracking cookies gebruiken wij voor het analyseren van het gebruik van onze website, bijvoorbeeld voor het surfgedrag, welke pagina’s goed of slecht worden bezocht. Social media plugin cookies gebruiken wij om social media content op onze website te tonen. Voor het plaatsen ervan vragen wij jouw toestemming. De cookies blijven tot maximaal 12 maanden na jouw laatste bezoek op het apparaat bewaard. Cookies kun jezelf uitzetten of verwijderen van jouw apparaat.

Aankopen

Online

Om jouw betaling en verzending in orde te kunnen maken, vragen wij een emailadres en NAW-gegevens. Alleen als je inlogt of een nieuw account aanmaakt, wordt de aankoop gekoppeld aan jouw klantenkaart. Betalingen worden afgehandeld door onze betaalprovider Pay.nl. In geval van betaling met creditcards worden diverse veiligheidschecks uitgevoerd om fraude te voorkomen.

In de winkel

Als je een aankoop doet van een product of dienst in onze winkel, worden de gegevens geregistreerd door de kassa. Je kunt ervoor kiezen de aankopen te koppelen aan jouw klantenkaart.

Jouw aankoopgegevens gebruiken wij om, indien gewenst, gepersonaliseerde mailingen te sturen over lopende acties of evenementen. Voor de Belastingdienst moeten wij aankoopgegevens 7 jaar bewaren.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties, acties of evenementen. Wij registreren dan alleen jouw e-mail adres. Bij iedere nieuwsbrief die je ontvangt heb je de mogelijkheid om je af te melden.

Evenementen

In onze winkel organiseren wij regelmatig evenementen zoals stylingdagen en modeshows. Om organisatorische reden is het van belang dat wij weten wie er deelnemen, daarom vragen wij gegevens als: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventuele interesses. Deze gegevens bewaren wij 12 maanden.

Camera’s

In het belang van jou en onze veiligheid en voor het beveiligen van onze producten, hangen in onze winkel beveiligingscamera’s. De camerabeelden worden periodiek gewist, tenzij er goede redenen zijn om de beelden langere tijd te bewaren, bijvoorbeeld voor politieonderzoek.

Wi-Fi Netwerk

In onze winkel kan gratis gebruikgemaakt worden van ons For-Fashion Wi-Fi-gastennetwerk. Door de camera van je telefoon op de QR-code die in onze winkel hangt te richten wordt er aangegeven dat er verbinding is gemaakt met het For-Fashion gasten netwerk en kan het Wi-Fi gastennetwerk gebruikt worden. Er worden geen gegevens bewaard.

Social Media

Om u op de hoogte te houden van nieuwe trends, acties, evenementen of aanbiedingen kunt je ons volgen op Facebook en Instagram

Wij maken gebruik van de advertentiemogelijkheden van deze social media platforms en tonen je advertenties op basis van de gegevens die het social media platform met jouw toestemming verzamelt. Wij hebben geen invloed op de gegevens die het social media platform verzamelt.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

Gegevens die doorgestuurd worden aan derden, worden alleen gebruikt om je te voorzien van bovengenoemde diensten. Gegevens die doorgestuurd worden naar mediabureaus en technische leveranciers, worden gebruikt voor de distributie van marketing via post of e-mail. Wij zullen jouw gegevens nooit aan derden verkopen, doorsturen of ruilen voor marketingdoeleinden.

Juridische grondslag

De verwerking van jouw gegevens is gebaseerd op uw toestemming, wanneer je instemt met direct marketing. Met uitzondering van marketing per post die aan jou verstuurd worden op basis van ons gerechtvaardigd belang.

Welke soorten persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende categorieën persoonsgegevens:

- contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres)

- klantnummer

- videobeelden

- bestelgeschiedenis

- leveringsinformatie

- betalingsgeschiedenis

Wat zijn jouw rechten?

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van je ontvangen hebben. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in opdracht van je direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten of vragen

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen niet uit, dan heeft u altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Heb je naar aanleiding van ons privacy-beleid nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op


Contactgegevens

For-Fashion 

Dorpsstraat 16

7391 DE Twello 

0571 276734 

info@for-fashion.nl

Updates van de privacyverklaring:

Het kan voorkomen dat onze privacyverklaring moet worden bijgewerkt, de laatste versie van de privacyverklaring is dan altijd beschikbaar op onze website