×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

KOM ONZE COLLECTIE MET DE NIEUWE MERKEN DAYZ EN
ESQUALO ZELF ERVAREN!

Retourneren

Stap 1: De retourneertermijn: 14 dagen na ontvangst

Wanneer je bij For-Fashion een bestelling hebt geplaatst in de webshop, heb je recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Deze bedenktermijn gaat in wanneer jij, of een door jou aangewezen derde, de bestelling fysiek in bezit krijgt. De termijn gaat ook in vanaf de dag dat je het pakket kan ophalen bij een pakketpunt. 

Binnen deze termijn dien je jouw aankoop te retourneren of ons ten minste op de hoogte te stellen van het feit dat je afziet van jouw aankoop; dit heet herroepen. Herroepen kan je doen door middel van het invullen van het herroepingsformulier. Nadat je ons hiervan op de hoogte hebt gesteld heb je 14 kalenderdagen om de bestelling aan ons te retourneren.


Stap 2: De te retourneren artikelen

Controleer of alle merklabels/kaartjes bevestigd zijn aan de producten die je wil retourneren. Zorg ervoor dat de producten die je wil retourneren in ongeschonden staat zijn. Het gebruik voor andere doeleinden dan passen is niet toegestaan. Wij kunnen je aansprakelijk stellen voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Artikelen uit de sale kunnen ook worden geretourneerd.


Stap 3: Gebruik het bijgeleverde retourformulier. 

Geef op het bijgeleverde retourformulier aan welke artikelen je wil retourneren en voeg deze bij de retourzending. 


Stap 4: De retourzending en kosten

Verpak jouw retourzending het liefst in de originele verpakking. Indien dit niet mogelijk is, vragen wij je om jouw retourzending goed te verpakken. Het risico bij een retourzending is je eigen verantwoordelijkheid. For-Fashion is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de bestelling die optreden tijdens de retourzending of als je verzending kwijt is geraakt bij de post.

Voor de kosten van de retourzending ben je zelf verantwoordelijk. Wij verzoeken je om de retourzending te versturen met track en tracé code en het verzendbewijs te bewaren. Dit is echter niet verplicht, maar zo ben je wel in staat om te controleren of je retourzending daadwerkelijk bij ons aankomt. 

Je hebt ook de mogelijkheid om de retourzending terug te brengen in de winkel. Dit is gratis. 


Stap 5: De terugbetaling.

Na de ontvangst van de retourzending zetten wij ons in om deze zo snel mogelijk af te handelen. Het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten van heenzending worden uiterlijk binnen 14 dagen (vanaf het moment van herroeping), middels dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor het betalen van de bestelling, teruggestort. Wij streven ernaar om binnen 2-3 dagen na ontvangst van de retourzending (of op het moment dat je een bewijs overlegt dat het product retour is gezonden) het bedrag terug te betalen. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot het tijdstip wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, of wanneer jij hebt aangetoond dat de goederen naar ons zijn verzonden en afgeleverd zijn.